Το κουλούρι Θεσσαλονίκης περιέχει πολύτιμες βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία, θρεπτικά λιπαρά οξέα. Το ανθότυρο δεν περιέχει πολύ αλάτι και είναι πλούσιο σε ασβέστιο. Το αυγό είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεϊνης για τον οργανισμό και περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα. Ο φυσικός χυμός είναι πλόυσιος σε φυτικές ίνες και βιταμίνες.
Το αυγό για να γίνει μέτρια σφυκτό, θέλει 6-7 λεπτά βράσιμο και για να γίνει σφιχτό απαιτεί 10 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!