Υλικά για τη ζύμη:
1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ελαιόλαδο 1/2 κούπα
1 πρέζα αλάτι
1/2 φακελάκι μαγιά
νερό όσο πάρει ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει για μία ώρα και το απλώνουμε σε λαδωμένο ταψί με τα χέρια και πάνω του απλώνουμε λίγη κέτσαπ ή τριμμένη ντομάτα χωρίς τα σποράκια
Υλικά για πίτσα:
τυρί φέτα, καραμελωμένα κρεμμύδια (τα βράζουμε σε ένα τηγανάκι με νερό, ελαιόλαδο, αλάτι, ζάχαρη και βαλσάμικο ξύδι), όταν τα βγάζουμε προσθέτουμε και τον κιμά σε ποσζότητα κατά βούληση, τον οποίο τον έχουμε προετοιμάσει σαν να κάναμε μπιφτέκια (1/2 κιλό κιμάς, γάλα, φρυγανιά, δυόσμο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, 1 αυγό)
πιπεριές πράσινες, ντομάτα, δυόσμο,ρίγανη.
Ο χρόνος ψησίματος είναι 20 λεπτα στους 220 πάνω κάτω.
καλή σας όρεξη!