Συνταγή:
Σε 3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις, βάζω ένα φακελάκι μαγιά, 1 πρέζα αλάτι,1 φλυτζάνι γάλα πλήρες, 2 κ. σ. ελαιόλαδο και νερό όσο πάρει ώστε η ζύμη να γίνει πολύ μαλακή και αφράτη αλλά να μην κολλάει στα χέρια μας. Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει για πάνω από μία ώρα σε θερμοκρασία όχι πάνω από 50 βαθμούς του φούρνου σκεπασμένο ή δίπλα στο καλοριφέρ πάλι σκεπασμένο, το ξαναζυμώνω αφού φουσκώσει και μετά σε λαδωμένο ταψί απλώνω το ζυμάρι με το χέρι(αν έχει φουσκώσει/ξεκουραστεί καλά απλώνει με ευκολία) κατά μήκος όλης της βάσης του ταψιού και ρίχνουμε από πάνω σάλτσα ντομάτας, γαλοπούλα από πάνω, κασέρι γκούντα να καλύπτει τη γαλοπούλα για να μην καεί με το ψήσιμο, πιπεριές, μανιτάρια, κρεμμύδι, επάνω για να γίνει πιο πικάντικη η πίτσα μας μπορούμε να ρίξουμε μετσοβόνε και σαλάμι αέρος ή ένα άλλο λιπαρό αλλαντικό για να μην καεί με τη δύναμη του φούρνου. Ψήνουμε την πίτσα μας για μισή ώρα τουλάχιστον στους 200-220 βαθμούς κελισίου σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω, ανάλογα με το πάχος του ζυμαριού και καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει η πίτσα όταν βλέπουμε ροδοψημένο το ζυμάρι από πάνω και όταν το σηκώσουμε με μαχαιράκι να δούμε ότι έχει πάρει λίγο χρώμα και το κάτω μέρος της πίτσας.
Καλή σας όρεξη!