Ψωμάκια ατομικά

image
image
Υλικά:
Σε 250 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις βάζουμε μισό φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα αλάτι, 1 κ. σ. ελαιόλαδο και όσο νερό πάρει ώστε η ζύμη να είναι αφράτη και μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σκεπασμένο σε ένα μπολ με μια πετσέτα και αφού το ξαναζυμώνουμε για να φύγει ο αέρας το χωρίζουμε σε ατομίκές μερίδες τις οποίες τις βάζουμε σε φορμάκια αντικολλητικά για cup cakes και τα τοποθετούμε σε ειδικά ταψάκια με εσοχές για τις φορμίτσες μας. Αν δεν έχουμε ταψάκι ειδικό, βάζουμε τις φορμίτσες σε απλό ταψί στον προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελισίου σε αντιστάσεις πάνω κάτω για 20 λεπτά(ο χρόνος παίζει ανάλογα με τη δύναμη του φούρνου μας,για να καταλάβουμε ότι τα ψωμάκια έγιναν τα τρυπάμε με ένα μαχαιράκι στη μέση και ως κάτω και πρέπει να βγαίνει στεγνό.)
Καλή σας όρεξη!