Υλικά:
500 γραμ. μοσχαρίσιο κρέας για κοκκινιστό σε κομμάτια
1 καρότο ολόκληρο πλυμμένο και ξεφλουδισμένο,προτιμότερα βιολογικό
1 κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
5-6 ντοματούλες πελτέ και 3 κ. σ. συμπυκνωμένο πελτέ
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
3-4 πρέζες αλάτι
2 πρέζες κόκκινο και μαύρο πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
1/2 κουτ. γλ. μπαχάρι
2 στικ κανέλας
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
1 ποτηράκι νερό
1 πακέτο μακαρόνια λεπτά ολικής
2 φύλλα δάφνης προαιρετικά
για 40′ στη χύτρα και μετά άλλα 5 λεπτά με μακαρόνια ολικής για να ρουφήξουν το ζουμί που έχει μείνει,αν χρειαστεί για τα μακαρόνια προσθέτω κι άλλο νερό. Στο πιάτο προσθέτω και τριμμένο τυράκι.
Καλή σας όρεξη!