Η συνταγή είναι ίδια με τα pop cakes και την έχω ήδη ποστάρει. (βλέπε συνταγή: https://www.ev-cooking.gr/wp-admin/post.php?post=1475&action=edit). Το κέικ το τριματίζουμε αφού ψηθεί και κρυώσει με τα χέρια μας και προσθέτουμε μία λιωμένη κουβερτούρα και λιωμένο βούτυρο, μέχρις ότου να μπορούμε να το πλάσουμε σε μικρά μπαλάκια. Αντί για βούτυρο εδώ, χρησιμοποιούμε φυστικοβούτυρο. Για την επικάλυψη, λιώνουμε τα candy melts- χρησιμοποιώ όποιο χρώμα candy melt θέλω- για 2-3 λεπτά στο φούρνο σε πυρίμαχο σκέυος στους 200 βαθμούς Κελσίου και ανακατεύω με κουταλάκι. (Αν δεν έχετε candy melts χρησιμοποιήστε σοκολάτα που τη λιώνετε με τον ίδιο τρόπο αφού την ψιλοκόψετε). Κατόπιν, ρολάρω τα σοκολατένια μπαλάκια μέσα στο μείγμα και πριν κρυώσει ρίχνω στην κορυφή ζαχαρωτά.
Καλή σας όρεξη!