Μπαστουνάκια από ζύμη πίτσας

image
Συνταγή:
2 μεγάλα ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 συσκευασία μαγιά ξηρή 8 γραμ., 2-3 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 3/4 ποτηριού γάλα πλήρες, 1 πρέζα ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να φουσκώσει η ζύμη σκεπασμένη σε ζεστό χώρο για 1 ώρα τουλάχιστον. Πλάθω τα μπαστουνάκια με τα χέρια μου και τα στρίβω ελαφρά πριν τα τοποθετήσω πάνω στη λαδόκολλα που έχω απλώσει στο ταψί μου.
Ψήνω για 10′ περίπου στους 200 βαθμούς Κελσίου στη μεσαία σχάρα σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω κάτω.
Καλή σας όρεξη!