Και για τις 2 συνταγές για ψωμί βάλαμε ως βάση την ίδια ζύμη:
Λιγότερο απο 1/2 κιλό αλέυρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 πρέζες αλάτι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
νερό όσο πάρει για να μην κολλάει το ζυμάρι στα χέρια μας αλλά να το νιώθουξμε αρκετά υγρό(ξεκινάμε με μια κούπα και προσθέτουμε κ άλλο αν χρειαστεί)
Αφήνουμε τη ζυμωμένη μας μάζα για 1 ώρα τουλάχιστον να φουσκώσει( όσο πιο πολύ ώρα τόσο καλύτερα ) και χωρίζουμε τη ζύμη μας σε 2 ίσα μέρη, βάζουμε τα ζυμαράκια στα ταψάκια μας όπως στις φωτογραφίες και στο 1 πασπαλίζουμε με σουσάμι και στο άλλο ρίχνουμε από πάνω θυμάρι, ρίγανη, σκόρδο 1 μικρή σκελίδα λετοκομμένο, λίγο αλάτι, 1 φέτα τυρί φέτα, πάστα ελιάς και λίγο ελαιόλαδο,φουρνίζουμε και τα 2 ψωμάκια στους 200 βαθμούς για τρία τέταρτα σε αντιστάσεις πάνω κάτω. Οι χρόνοι εξαρτώνται από τη δύναμη που έχει ο φούρνος σας, οπότε παρατηρείτε το ζυμάρι κατά το ψήσιμο, για να διαπιστώσετε ότι έγινε το ψωμάκι σας,πάρτε μια οδοντογλυφίδα και βυθίστε την μέσα στο ψωμί,αν δεν βγει υγρή σημαινει ότι το ψωμί σας έγινε.
Καλή σας όρεξη:)