Κόβω ένα κομμάτι ψαρονέφρι κάθετα σε μεριδούλες, αφού μου έχει καθαρίσει τα λιπάκια του ο χασάπης και τα ψήνω σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι 2 λεπτά από κάθε πλευρά τους να πάρουν χρώμα (ή ανάλογα το πάχος του κρέατος που του χουμε αφήσει) και μετά ρίχνω μέσα στο τηγάνι 1 μικρό ποτήρι λευκο κρασί. Βράζει το κρέας στο ζουμί για 10 λεπτά,να φύγει και το αλκοόλ και προσθέτω 2-3 πρέζες αλάτι, 1-2 πρέζες πιπέρι, 1-2 κ. σ. τυρί κρέμα και το ανακατέβω να λυώσει και να γίνει σαλτσούλα.
Καλή σας όρεξη!