Μας καθαρίζει ο ψαράς μας τις 2 μισόκιλες τσιπούρες μας από λέπια και εντόσθια και εμείς στο σπίτι τις ξεπλένουμε καλά κάτω από τη βρύση και μέσα στις σχισμές που μας άνοιξε ο ψαράς. Τα ψάρια καλό είναι να τα αγοράζουμε από ψαρά της εμπιστοσύνης μας από τη λαϊκή αγορά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου και σε ένα ταψί λαδωμένο απλώνουμε τις τσιπούρες μας, τις λαδώνουμε και από την πάνω μεριά με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε με χοντρό θαλασσινό αλάτι και προσθέςτουμε και λίγο κόκκινο πιπέρι. Σε 50 λεπτά με 1 ώρα έχουν γίνει οι τσιπούρες μας(μισό κιλό η μία) και τις σερβίρουμε με λεμόνι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και προαιρετικά μαϊντανό.
Καλή σας όρεξη!