Τορτελίνι τέσσερα τυριά με σπαράγγια

20140327-193956.jpg
Συνταγή:
Πλένουμε τα σπαράγγια ελαφριά γιατί είναι πολύ ντελικάτα και σπάμε το κοτσάνι εκεί που τσακίζει μόνο του. Τα βράζουμε σε λίγο νερό για 1-2 λεπτά και με το ίδιο νερό βράζουμε και τα τορτελίνι μας, επίσης για 1-2 λεπτά, όταν είναι φρέσκα. Σερβίρουμε στο πιάτο μας με μία κουταλιά της σούπας φρέσκο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και καλή μας όρεξη!
(Η ζύμη από τα τορτελίνι έχει αλέυρι μαλακό σίτου, αυγά βιολογικά και σκληρό σιμιγδάλι)