1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2-3 πρέζες αλάτι
2 πρέζες πιπέρι
2-3 πρέζες κύμινο
2-3 πρέζες ρίγανη
1.5 κρεμμύδι ψιλοκκομένο ή χοντροκομμένο ανάλογα πως το προτιμάμε
2 φέτες μαύρο ψωμί μουλιασμένο ή πολύσπορο και στιμμένο μαζί με την κόρα
2 κ. σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 κ. σ. ξύδι
1 αυγό
Ζυμώνω καλά,πλάθω σε μπαλάκια πλακουτσωτά,τα αλευρώνω,τινάζω το περίσσιο αλέυρι και τηγανίζω σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που να φτάνει μέχρι τη μέση των κεφτέδων. Μόλις πάρουν κεφετί χρώμα τα βγάζω σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το λάδι που περισσεύει για ν απαραμείνουν τραγανά.
Καλή σας όρεξη!