Ζητάμε απο το χασάπη μας να μας κόψει μισό κοτόπουλο σε τρία ισομεγέθη κομμάτια. Βάζουμε σε ένα μπολάκι 4 κουτ. της σούπας λάδι, 4 κουτ. σούπας μουστάρδα, 1 κουτ του γλυκού κάρυ, 1 κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι, 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και αφού το κάνουμε ομοιογενές μείγμα , αλοίφουμε το κοτόπουλο με αυτό.
Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε λίγο λάδι και νερό και τοποθετούμε τα τρία κομμάτια κοτόπουλου μέσα στο τηγάνι για να τα ψήσουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς βάζουμε το σκέβος μας και ρίχνουμε λίγο λαδάκι πάνω από τα κομματάκια κοτόπουλου, αν θέλουμε πιο τραγανή πετσούλα. αφήνουμε το κοτόπουλο σε αντιστάσεις πάνω κάτω στη μεσαία σχάρα του φούρνου μας ή στη 2η από κάτω και το αφήνουμε μέσα ώσπου να ροδίσει η πετσούλα- περίπου για τρία τέταρτα.
Καλή σας όρεξη!
Αν θέλουμε να είναι ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα, συνοδεύουμε το κοτόπουλό μας με ριζάκι και μια αγγουροντοματοσαλάτα με 1 κουταλιά της σούπας λάδι.