Συνταγή:
Για τη ζύμη, βλέπε συνταγή ”τυροπιτάκια κουρού”
Για τη γέμιση:
1 συσκευασία σπανάκι κατεψυγμένο ή ένα κιλό φρέσκο σπανάκι
1-2 ξερά κρεμμύδια
1 πρέζα θαλασσινό αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
200 γραμ. τυρί φέτα
Χρησιμοποιώ ειδικό κόφτη για πιτάκια κουρού ή αλλίως κόβω την ανοιγμένη ζύμη με το στόμιο ενός ποτηριού και κλείνω τις άκρες με ένα πιρούνι. Δεν προσθέτω πολλή γέμιση,διότι ξεχειλίζει στο ψήσιμο.
Ψήνω σε λαδωμένο ταψί και σε προθερμασμένο φούρνο σε μεσαία σχάρα στους 200 βαθμούς κελσίου σε αντιστάσεις πάνω κάτω για 20′ περίπου,ανάλογα με τη δύναμη του φούρνου μας και το μέγεθος που κάναμε το πιτάκι μας ή μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!