Υλικά:
Τριμμένη φρυγανιά, 2 αυγά, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι, 2 πρέζες κάρυ, λάδι 2 κουτ. της σούπας, 5 σνίτσελ.
Ανακατέβουμε το μείγμα για το αυγό (2 αυγά, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, λάδι) ,βουτάμε μέσα τα σνίτσελ τα χοιρινά και από τις 2 τους πλευρές και κατόπιν βουτάμε τα σνίτσελ στηn τριμμένη φρυγανιά και από τις 2 τους μεριές και τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα,η οποία είναι πάνω στο ταψί μας σε όλο του το μήκος.( Η λαδόκολλά πρεπει να μην εξέχει έξω από το ταψί μας για να μην καεί απο τα τοιχώματα ή τη λάμπα του φούρνου)
Σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 190 βαθμούς ψήνουμε τα σνίτσελ μας για 30 λεπτά χωρίς να τα γυρίσουμε, αν δεν είναι πολύ λεπτά αυξάνουμε το χρόνο του ψησίματος.
Καλή σας όρεξη!!