Συνταγή:
Μισό σακουλάκι ρεβύθια,τα οποία τα έχουμε αφήσει σε νερό να φουσκώσουν για τουλάχιστον 10 ώρες ή αποβραδίς και κατόπιν τα έχουμε ψιλοκόψει στο μίξερ
2-3 πατάτες βρασμένες και πολτοποιημένες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ψιλοκομμένη φρέσκια μαντζουράνα
1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
1 πρέζα θαλασσινό αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτρυμμένο πιπέρι
2 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
εναλλακτικά προσθέτουμε και λίγη τρυμμένη σκληρή φέτα
πλάθω τους κεφτέςδες και τους περνάω από αλεύρι και αφού τους τηγανίσω και ροδίσουν τους απλώνω σε απλωμένες χαροπετσέτες να στραγγίσει το ελαιόλαδο.
Τους συνοδέυω με στραγγιστό γιαούρτι και φυλλαράκια δυόσμου
Καλή σας όρεξη!