Συστατικά:
Πατάτες βραστές 5-6 μικρές
Καλαμπόκι κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο σε νερό 1 κούπα
Καρότα 2
5-6 κοτσανάκια από άσπρα μανιτάρια του εμπορίου
λίγος άνηθος
λίγο δενδρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2-3 φέτες κασέρι ή γραβιέρα (τρυμμένα)
θαλασσινό αλάτι
μαύρο πιπέρι
1 κ. γλ. κύμινο
Εκτέλεση:
Βάζω όλα τα υλικά στο μίξερ και τα ψιλοκόβω-εκτός από το κασέρι και τα μπαστουνάκια του μανιταριού, αλλά όχι μέχρι να λιώσουν τελείως! Κατόπιν, ανακατέβω με το χέρι τα υλικά μου σε μια γαβάθα και αφήνω για μισή ώρα τουλάχιστον να σταθούν για να ανακατευτούν καλά όλα τα αρώματα μεταξύ τους. Ζυμώνω σε μπιφτέκια, βγαίνουν περίπου 7 κομμάτια και τα περνάω από γαλέτα/φρυγανιά/ξηρούς καρπούς/βρώμη/κορν φλέικς ανάλογα την προτίμησή μας και τα τηγανίζω ή τα ψήνω σε λαδόκολλα στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!