Εκτέλεση-συνταγή:
Τσιγαρίζω μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αφού ψηθεί-γύρω στο δεκάλεπτο- ρίχνω στο τηγάνι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 3-4 πράσινες πιπεριές κέρατο χοντροκομμένες, 1 συσκευασία μεγάλη ντοματοχυμό, 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια, 2 πρέζες μπούκοβο, 2 πρέζες τσίλι, 2 πρέζες ανακατεμμένα πιπέρια, 5-6 πρέζες θαλασσινό αλάτι, 2 πρέζες κύμινο, 2 πρέζες κόλιανδρο, προαιρετικά και 1κ.σ. κουκουνάρι. 10 λεπτά πριν το τέλος του βρασμού ρίχνω προαιρετικά μισό ποτήρι κόκκινο κρασί και αφήνω το αλκοόλ να εξατμιστεί.
Σερβίρω με ρίζι ή επάνω σε μια φέτα ψωμιού αλοίφω μουστάρδα πικάντικη και τον κιμά από πάνω.
Καλή σας όρεξη!