Συνταγή:
Βράζουμε τα μακαρόνια μας ακολουθώντας τις οδηγίες συσκευασίας, προτιμούμε τα μακαρόνια ολικής άλεσης. Τα στραγγίζομε σε ένα ανοξείδωτο τρυπητό, αλλά δεν τα ξεπλένουμε με νερό. Στο ίδιο κατσαρολάκι που τα βράσαμε ρίχνουμε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το baby σπανάκι (αφού το έχουμε ξεπλύνει καλά), θαλασσινό αλάτι, πιπέρι . Το ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα για να μην προλάβει να μαραθεί, επειδή είναι πολύ τρυφερό και ρίχνουμε μέσα και τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι και σερβίρουμε με τυρί φέτα.
Καλή σας όρεξη!