Καλημέρα με μπαστουνάκια ολικής, ελιά και φέτα

image
image
Συνταγή:

Σε 2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης ρίχνουμε 1 φακελάκι μαγιάς(8 γραμ.), 2 κ. σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, 1 πρέζα αλάτι, τυρί φέτα σε κομματάκια και ελιές χωρις το κουκούτσι. Νερό όσο πάρει, ώστε να γίνει η ζύμη πολύ μαλακή και αφράτη χωρίς να κολλάει στα χέρια και αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σκεπασμένο για τουλάχιστον 1 ώρα. Κατόπιν, κόβουμε το ζυμάρι σε κομμάτια μικρότερα και ισομεγέθη και πλάθουμε σε μπαστουνάκια, τα οποία έχουμε υπόψιν ότι στο φούρνο θα φουσκώσουν κι άλλο απότε βάζουμε το ένα σε απόσταση από το άλλο σε ταψί που έχουμε απλώσει μία λαδόκολλα. Τέλος, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω στη μεσαία σχάρα στους 200 βαθμούς ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου (ανάλογα τη δύναμη που έχει ο φούρνος μας) και καλή σας όρεξη!