Καλημέρα με αυγόφετες και ένα καλό βιβλίο

20140316-105426.jpg

20140316-105456.jpg

20140316-105523.jpg
Συνταγή:
Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ πιάτο ένα αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό, και γάλα ελαφρύ ή πλήρες στην ίδια ποσότητα με το αυγό. Βουτάμε μέσα 2 φέτες ψωμί του τόστ και κατόπιν σε προθερμασμένο τηγάνι βάζουμε 4 κ. σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί τηγανίζουμε τις φέτες μας και από τις δύο πλευρές τους μέχρι να ροδίσουν σε μέτρια θερμοκρασία.
Αφού τις σερβίρουμε σε ένα πιάτο και όσο είναι ακόμα ζεστές ρίχνουμε ένα κ. γλ. μέλι και στις 2 αυγόφετες και 1 πρέζα κανέλα σε κάθε φέτα.
Καλή σας όρεξη!