Συνταγή:
Βάζουμε τα υλικά στο μίξερ με την ακόλουθη σειρά:
125 γραμμάρια βούτυρο
3 κ. σ. ζάχαρη
4 κρόκους αυγών
250 γραμ. γάλα
1 πρέζα αλάτι
1/2 κ.γλ. κανέλα
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γραμ. αλεύρι
ασπράδια αυγού χωριστά χτύπημα και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα με απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω
Χρειαζόμαστε ειδικό μηχάνημα για το ψήσιμο της βάφλας, το οπόίο το προθερμαίνουμε και ψήνουμε κάθε κουταλιά ζύμης(με κουτάλα σερβιρίσματος σούπας όχι γεμάτη) για 1 λεπτό περίπου, μπορεί και λιγότερο, αφαιρούμε τη βάφλα με ξύλινη σπάτουλα όταν αρχίζει να αποχτά ανοιχτό καφετί χρώμα.
Προσθέτουμε απο πάνω άχνη ζάχαρη με κανέλα ή παγωτό, πραλίνα και σαντυγί ή παλίνα και άχνη ζάχαρη ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό επιθυμούμε.
Καλή σας όρεξη!